Одржан „Табла Фест 19“

У Дечијем културном центру у Нишу одржан је ревијални део фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 19“ на коме су подељене дипломе и похвалнице најбољим ауторима ликовних и литерарних радова на овогодишњем конкурсу, као и захвалница ОШ „Стефан Немања“ из Ниша за помоћ и подршку у организацији овог фестивала. Сваки награђени аутор који је присуствовао додели награда је добио и књигу „Таблини песници“. Сви они који су били спречени да дођу у Ниш дипломе и похвале су добили на адресу е-поште.

Ученици ОШ „Стефан Немања“ из Ниша Неда Ћосић и Вељко Митровић су маестрално водили програм, који је започео наступом предивног хора „Лептирићи“ из ОШ „Ћеле кула“ са диригентицом Маријом Петровић. У програму су још учествовали и песници за децу Миња Илијева и Русомир Арсић, а испред Интернет часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ гостима су се обратили Драган Г. Маринковић и Срђан Сиђа Живковић.

Партнери у организацији овог фестивала су нам били: Дечији културни центар из Ниша, ОШ „Стефан Немања“ из Ниша и Медиа и реформ центар из Ниша. Медијски покровитељ фестивала је ТВ „Ласер“ из Сврљига. Пријатељ фестивала је ГО Медијана из Ниша.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star