120.000 за Таблу

Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону је одобрила Нишком креативном студију 120.000 динара за реализацију пројекта „Интернет часопис за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ – табла.срб“.

Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Републике Србије је ове године расписала конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре. Нишки креативни студио је на конкурс послао свој пројекат „Интернет часопис за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ – табла.срб“.

Радна група која је одлучивала о расподели средстава нам је, сматрајући да наш пројекат својим квалитетом доприноси очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре (кроз: употребу, учење, чување и неговање српског језика и ћириличког писма, чување и неговање српског културног, етничког, језичког и верског идентитета), доделила 120.000 динара, на чему смо им веома захвални.

Резултати конкурса се могу видети на следећем линку https://www.dijaspora.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/tekst-konkursa-dijaspora2020.pdf (ми смо на рб 151.).

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star