„Табла Фест“ се ове године неће одржати

Одбор за организацију Фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 20“ је донео одлуку да, због пандемије Ковид-19, ове године не организује Фестивал дечјег стваралаштва „Табла Фест 20“.

Жири за оцењивање ликовних и литерарних радова пристиглих на овај конкурс ће заседати чим се за то обезбеде потребни услови, али не пре почетка следеће школске године. Сви аутори награђених радова ће путем е-поште добити дипломе у електронском облику.

Редован термин за одржавање фестивала „Табла Фест“ је последњи викенд априла месеца. С обзиром да је у то време због епидемије било уведено ванредно стање, а надајући се да ће се све то брзо завршити, веровали смо да се фестивал може одржати на јесен. Међутим, сада је јасно да се епидемија, на основу процена струке, неће завршити пре пролећа наредне године, те смо (нерадо) донели овакву одлуку.

У нади да ће разумети овакву нашу одлуку Организациони одбор поздравља све ауторе и њихове менторе који су послали своје радове на конкурс поводом организације фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 20“.

Резултати конкурса ће бити објављени у Интернет часопису за подстицање дечјег стваралаштва „Табла„.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star