Подељене награде за Први таблин међународни васкршњи конкурс

На Васкрс, 24. априла, у просторији Библиотеке „Старац Никанор Хиландарац“ при храму Васкрсења Христовог у Нишу су додељене награде најбољим учесницима Првог таблиног међународног васкршњег конкурса. Додели награда су присуствовали ученици, њихови родитељи и ментори из: Београда, Крагујевца, Врања, Блаца и Ниша, док ће осталим награђеним ученицима и њиховим менторима из: Бугарске, Северне Македоније, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије, који нису били у прилици да присуствују овој додели награда дипломе бити послате е-поштом.

Организатори овог конкурса су на овај начин подстакли ученике Основних школа са јужнословенског говорног подручја да своја знања, размишљања и осећања везана за овај велики хришћански празник, Васкрс, искажу кроз стварање песама, прича и електронских цртежа.

Награђени аутори и њихови ментори су добили дипломе, књиге и пригодни поклон од Библиотеке „Старац Никанор Хиландарац“, а награде су делили: протојереј Бобан Стојковић, старешина храма Васкрсења Христовог, Драган Маринковић Драма, директор Табле, Срђан Сиђа Живковић, главни уредник Табле и Дејан Марковић, професор ликовног васпитања.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star